Miért bűntet a sors folyamatosan?
Figyelt kérdés
Nagyon elvagyok keseredve. Nekem mindig keresztbe vág az élet. Mindig és mindig kapok egy újabb és újabb pofont az élettől. Kezdem azt hinni, hogy nekem erről fog szólni az életem. Más embereknek miért jön össze minden? Már előre tervezni se szeretem a napjaimat, mert úgy se úgy fog alakulni. Már nem bírom, hogy mindig én vagyok az áldozat. Olyan nagy kérés lenne a sorstól hogy egy kis szerencsét adjon? szerelemben sincs sikerem, pedig egyáltalán nem vagyok csúnya, kedves és őszinte vagyok. volt egy barátom aki megcsalt és etetett.. Nehezen kihevertem, találkoztam egy sráccal akit ha láttam kicsit jobb kedvre derített. Bejövök neki mert látszott rajta meg jeleket is küldött..csak a munkahelyén találkoztam vele ott meg nem igazán jöhet oda hozzám. Erre a sors megint közbe szólt mert 2 hetet nem láttam a munkahelyén és a kocsiját se. Anya vigasztalt, hogy ha a sors nekem szánta akkor úgy is egymáshoz találunk.. de nagyon el vagyok keseredve. mert még ez se jön össze.2015. nov. 14. 11:08
1/3 anonim válasza:
hány éves vagy?
a probléma az, hogy túl negatív vagy...
ez elég sablonszöveg, de ha nem a negativitásra figyelsz, akkor jobb lesz. ez egy tény, pszihomókusok és egyéb hozzáértő emberkék is folyton ezt traktálják, nem véletlenül.
Ha arra koncentrálsz, hogy minden ok, akkor minden OK lesz.Megesnek az ilyenek, mert hidd el, mindenkivel történnek rossz dolgok, csak nem mindenki azokra koncentrál. Ha nem a rosszra koncentrálsz, akkor egy idő után meglátod, hogy szinte nem is fog veled ilyesmi történni.
Ez az egész fejben dől el!
2/3 anonim válasza:
Újra kell próbálni. Másképp nem megy. Ne add fel soha.
3/3 A kérdező kommentje:
Már nagyon unom, hogy mindig akadályba ütközök. Soha semmi nem jön össze úgy ahogy lennie e kellene meg ahogy másnak összejön.
2015. nov. 14. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!