Egy szivet belekarcoltam a huvelykujjam felett rotlingal tegnap elott es alig sebesedett be. Ott arad egy orokeltre? :' (
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 20:49
1/7 anonim válasza:
Örök életre nem biztos, de rólam 15 év alatt még nem tűntek el az ilyen nyomok.
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor biztos nem fog elmulni vasarnapra, hetfore mi???!!!:'( :'(
2015. nov. 13. 21:11
3/7 anonim válasza:
Mosd meg kamillával és kend be mézzel vagy aloe verával.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom csak mezem van! Bekennyem? Vagy csak kamillaval es utana?
2015. nov. 14. 09:02
5/7 anonim válasza:
Szia.
Nem akarlak megijeszteni, de... nekem is van egy ilyen hülyeségből származó hegem már lassan 4. éve és nem múlt el. Talán egy nagyon picit halványodott, de még mindig látszik eléggé. Én karkötőt hordok, hogy eltakarjam, mert a csuklómon van.
Te esetleg gyűrűvel tudod eltakarni. De az még a jobbik eset, hogy csak egy szív.
Amúgy attól is függ, milyen a bőrtípusod. Volt egy ismerősöm, aki véresre karcolta magát és elmúlt neki egy-két hét alatt, meg itt vagyok én, akinek évek múltán sem.
6/7 anonim válasza:
Pedig az enyém sem vérzett.
Ez lemaradt.
7/7 A kérdező kommentje:
Hat koszi.... sajnos nekem ott maradt a hegg ... neha elmulik neha meg vervoros!!:(
2015. dec. 2. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!