A tanároknak nincsen bűntudata, ha megbuktatnak egy gyereket a nyári szünet előtt?
Nincs. Sőt, kimondottan élvezzük, hogy a sok buta, lusta hülyegyereknek elcsesszük a nyarát.
De nyugodj meg: ez semmi ahhoz, hogy az egész életüket elcseszik, ha nem tanulnak.
Kérdésem a következő.
Mit szól az alábbi mondathoz:
– Tisztelt Bíróság! Az utolsó szó jogán azt kívánom előadni, hogy kérem én nem tehetek arról, hogy meghalt az a száz ember. Igen kérem, én terveztem, de nem lehetek én a hibás, amikor a tanárok mindig átengedtek nyári szünet előtt.
---
Annak a diáknak, akinek az a foglalkozása, hogy tanuljon, nincs bűntudata nyári szünet előtt, hogy a tanárt abba a kellemetlen helyzetbe hozza, hogy buktatni legyen kénytelen? Nincs bűntudata, hogy a tanárának kudarcélményt okoz, szülőjének szomorúságot?
Az ilyen diák nem gondol arra, hogy a most elfecsérelt lehetőségek soha nem fognak visszatérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!