A volumass 35-ből hány kg. -ott vettetek és mennyit használt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 18:39
1/1 anonim válasza:
Én 1,2 kg-os kiszerelést vettem és 50 grammonként ittam meg zsírszegény 2-3dcl tejjel. 64 kg voltam és mire elfogyott( kb 1 hónap) 67kg lettem.
Anyagi okok miatt már kb 2 hete nem szedem,de a felvett kilók megmaradtak.
Lényeg, hogy edzés után ittam meg, vagy ha kimaradt az edzés,akkor a vacsora után egyből. Ha kajálás előtt ittam , akkor alig bírtam enni a normális kaját, egyszerűen eltelítette a gyomrom.
Szóval nekem bevált annak ellenére, hogy nem változtattam az étrendemen (nem ettem többet, nem szedtem vitaminokat, stb.) és hogy nehezen hízó vagyok.
Nagyon jó ez a volumass35, egyetlen hibája, hogy meg kell rendesen fizetni. Szedtem én már előtte olcsóbb tömegnövelőket, de semmit sem értek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!