A csipkelekvár mióta tartalmaz C vitamint?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 11:01
2/4 anonim válasza:
Első válasz nem tudom miért 100%-os. Az aszkorbinsavban nagyon nagy kárt tesz a főzés. Az elkészült lekvárban természetes C-vitamin alig marad
3/4 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés hogy mennyi van benne hanem hogy van-e.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen. A kérdés azért volt, h. mivel mindenki jön azzal,h. egyed a csipkelekvárt mert tele van C vitaminnal,,, erre meg mire lekvár lesz belőle főzöd egy fél napig/ napig (mennyiség függő) A főzéstől meg a C vitamin hussss. :) Érdekes...
2015. nov. 15. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!