Melyik a jobb, a Htc vagy Sony?
Kinéztem két telefont, az egyik a Htc one mini 2 a másik pedig a Sony Xperia Z1 Compact.
Nincs nagy lapát kezem (még nő létemre is kicsinek mondható) szóval 4,5" képernyőnél nagyobb telefon szóba sem jöhet :)
Az lg telefonon gondolkoztam még. Sajnos nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen. Ti melyiket ajánlanátok? (megindokolva ha lehet) kb 10000 ft van a két telefon között, szóval ha nem érkezik meggyőző érv vagy óriási különbség akkor lehet hogy az ár fog dönteni :)
A válaszokat előre is köszönöm!
a szíved/gusztusod szerint dönts..azt vedd meg, amelyikre ha ránézel, kellemes elégedettséget érzel..
...műszakilag ugyanis mindegy..a sony és a htc sokszor együtt gyártanak telefonokat..még az LG is kiadja néha albérletbe a melót...
ezek a telefonok már kiforrott típusok, felesleges a gyártón agyalni..a lényeg, hogy tetszen...ugyanis évekig a kezedben lesz...
ne az ár döntsön..tízezer forint miatt ne nézegess egy nem igazán szívmelengető külsőt..ha meglátja egy barátod, egyből mondja ...aztaaa...de jóóó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!