Starity.hu - Nektek mi a véleményetek a tagokról?
Nemrégiben kaptam egy névtelen szavazatot (más néven nem írt az üzenőfalamra, csak úgy szavazott). Márpedig én ezt nagyon utálom ugyanis nem tudom kicsoda az illető. PEDIG én kiírtam hogy ha szavaznak akkor az üzenőfalamra írják ki. Már a 2. felim van, de lehetséges, hogy ezt is törlöm és attól kezdve nem csinálok starityt.
Nektek mi a véleményetek a tagokról? Ugye nem rossz ember szavazhatott? Őszintén :(
Köszönöm előre is:)
Szia!
Valószínűleg még nagyon fiatal lehetsz, ha ezt ennyire komolyan veszed. Szerintem ezért nem kellene ennyire aggódnod. Lehetséges, hogy az illetőnek tetszett egy hozzászólásod, vagy témád, cikked, akármi és ezért szavazott és nem akart írni, vagy nem tud írni. Nézd meg a beállításoknál, hogy kik írhatnak az üzenőfaladra.
Én is kaptam már névtelen szavazatokat és igazából nekem ez jobban bejön mert nem várják el, hogy visszaszavazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!