Milyen sulyos kovetkezmenye lehet?
Figyelt kérdés
Egy evvel ezelott elfogadtam egy jo ismerostol 600 ezer ftot. Szuksegem volt ra. Es azt mondta ahogy tudom vissza adom. Kozben megromlott a kapcsolatunk...nagyon. Es o koveteli a penzet. Ami jogos!!! De egyszerre akarja. Nem erti meg hogy nagyon sok gondom van es nem tudom oda adni neki. A baratom apukaja rakos. Nagyon sokba kerul a kezeles es minden. Az anyukam is beteg volt es kellett neki a penz. Segitettem. Szoval nem azert nem adtam meg mert nyaralni voltam vagy ilyesmi. Oda szeretnem neki adni de o mar nagyon durva...felek hogy rendorsegre megy. Lehet belole barmi bajom ha talan elmenne a rendorsegre??? Es mondjuk feljelent vagy barmi? Nagyon koszonom!2015. nov. 9. 14:57
1/9 anonim válasza:
Ha nem írtatok papírt, akkor semmit nem tehet.
2/9 anonim válasza:
Írtatok valamiféle papírt arról hogy adott neked pénzt? Mert ha nem akkor nem tehet semmit ellened..
3/9 anonim válasza:
Ha nincs kézen fogható bizonyíték, hogy adott pénzt neked.
Akkor ez csak vádaskodás és még ő járhat rosszul.
4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy több, mint egy éve volt. Es nem emlekszem ra, hogy ala irtam volna... 80% hogy nem!!!! De ha megis??? :(
2015. nov. 9. 15:12
5/9 anonim válasza:
Ha mégis és rendőrségre megy akkor perkálnod kell.
De szerintem akkor is ellehet intézni, hogy a fizetésed X%-t adod csak havonta, ha nem sikerülne, marad a hitel.
8/9 A kérdező kommentje:
Semmi! Nem jelentkezett azóta!
2023. jan. 3. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!