Jól gondolom a helyzetet?
Figyelt kérdés
Szeretnénk kisbabát. Bár még nem sikerült. A mai világban, lakáskölcsön és nehéz anyagi körülmények közt sokan elítélnek. De szerintem annyira mindegy, h mikor vállaljuk, mert jobb nem nagyon lesz.És ha arra gondolok régen a nagy öregek milyen körülmények közé szültek?. És minden ok volt.26 évesek leszünk a párommal, és mi van ha csak sokára sikerül? Ezért is próbálkozunk most.Na meg mert nagyon akarjuk a kicsit.2010. márc. 19. 09:53
2/5 anonim válasza:
Igazad van!! Nagyon tudlak tisztelni, hogy igy gondolod!!!! Igen a mai világ oda került, hogy túl meggondolja a dolgokat és csak telnek az évek és esetleg egy gyermeket bevállalnak 30évesen!! Régen úgy ahogy irtad te is, sokkal rosszabbak voltak a körülmények és mégis 10 gyermekes családok voltak. Persze az is egy dolog, hogy most egyre nagyobbak az elvárások és az igények, de attól igen igazad van, hogy nincs amit várni, hogy legyen jobb. Minél hamarabb jön a gyermek annál több időt tudsz az életedből rászánni, arra gondolj.:) 24/L
3/5 anonim válasza:
Így van!!!!!!
Én húsz évesen szültem, most 36 vagyok és nem volt se nehezebb se könnyebb mint másnak, de hogy most könnyebb hogy fiatal vagyok a gyerekemhez az tuti.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem fekete vagy fehér. Mérlegelés kell, és persze van az az agyasság, ami sok már. Ha úgy gondolod, hogy ami számít, azt sorra vetted, és az értékrended szerint adódott a döntés, és nem kapkodás vagy önámítások sora miatt volt meg hamar, akkor helyes a döntésed, nincs szükséged ránk (!!).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat! :)
2010. márc. 19. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!