Ezt hogy lehetne a lehető legrövidebben (1sorosan kb. ), és legszebben megfogalmazni?
Minden emberben két farkas csatázik, a jó és a rossz. Az győz, amelyiket eteted.
Tetováláshoz kéne ezt valahogy tömören, de szépen megfogalmazni.
Első, köszi, ez tetszik!! :)
Le tudja nekem fordítani valaki angolra?
Angolul roppantul hülyén hangzik...
Feed your souls good wolf, vagy Feed your souls wolf of good.
Az "eredeti" a (filmből) még mindig sokkal jobban hangzik.
In every human, two wolf fights. The good and the bad. (v. good one and the bad one.) Who you feed, will be win/winner/should be winner.
De maga a mondás egy cherokee-indián tanítás az életről, az emberekről és arról, hogy mindig van választás. Which wolf will win? - The one you feed.
Igen, tényleg szépen hangzik meg minden, viszont akkor inkább magyarul, egy szép betűtípussal. Köthető a yin-yan körhöz is. Itt azért farkas, mert az észak amerikai indiánoknál "szent" állat. Bár inkább a spirituális, szellemi oldala fontosabb. De nem csak a farkasnak, minden állatnak.
De ha tetoválásnak és rövid kell: Feed the good wolf!
Csak ne menj el Doctor Who találkozóra, ahol a Bad wolf van ;)
Én személy szerint eléggé semmitmondónak találom a rövid mondat tetoválásokat. Ha a tetoválás színes lenne, melyben két farkas küzdene és őket ölelné körül a szöveg, akkor már igen, tényleg értelmes lenne, és szép is.
Remélem segítettem!
én úgy tudnám legjobban elképzelni ezt a tetoválást, hogy van két farkas, az egyik "felfele áll" (négylábon áll csak normálisan) ennek csak a kontúrjai látszódnak (tehát nincs kitöltve, "fehér", pont látszódik, hogy farkas), a tükörképe pedig vízszintesen egy fejjel lefele álló fekete farkas és akkor ezt körbefutatni valami hosszabb szöveggel
ezt még magamon is el tudnám így képzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!