Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen elítélőek az...

Miért ilyen elítélőek az átlag emberek a németekkel szemben?

Figyelt kérdés
mit tehetnek a mai németek arról, hogy mi történt a II. vh.-ban, meg hallottam már olyat is, hogy a nyelvük miatt nem szeretik őket, de ez szerintem annyira hülyeség.
2010. márc. 18. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom velül! Még olyan hogy büszke is vagyok rájuk vagyis irigyelem őket! Sokkal fejlettebbek és inkább nem sorolom mert egyértelmü Hogy jól neveltek meg minden! Én szeretem őket!
2010. márc. 21. 14:08
 2/3 anonim válasza:
A jólneveltséget inkább hagyjuk!!! Azért az a heti egy fürdés kemény, nem? Az átlagember előítéletének az átlagnémet az oka. És szerintem senkit nem érdekel a II.vh, mert a mai németek tényleg sötétek, az amerikaiakkal együtt. A nyelven meg van mit utálni, mert tényleg szörnyű.
2010. márc. 21. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de nem mindenki ilyen. Én szeretem őket.

Deutschland über alles! :)

2010. márc. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!