Lehet nyerni a tombola.hu-n?
Én is évek óta nyomom, és semmi. Általában végigpörgetem az oldalt.Lehet,hogy a szemem annyira megszokta a piros X-eket,hogy átsiklottam a nyertes szelvényen?:DD csak vicceltem.
Ha valóban 1 millióan játszanak,akkor valóban nem nagy az esély. Heti 10-en kapnak,akkor az egy évben 520 .tegyük fel,hogy 3 éve játszom.az is csak 1560 az 1 millióhoz az esély az 0,1 % tehát minden 1000 emberből nyer egy.
En is kezdetek ota nyomom...csak 4 szamjegy volt eddig nekem is...van hogy vagy egy orat elszoszmotolok vele...sot tobb e-mail cimrol. Ti is tobb e-mail cimrol jatszotok?
En a hirek oldalt ami 2x is megtalalhato azt is 2x megnyitom...mind a 4-et meg a 8-oldalnal tobbet egy helyen.
Az oldalak betoltodese utan is varok sokat...megis votl olyan hogy egyaltalan nem kaptam ezust tombolat...Ti hogy vagytok ezzel? Szerintem ez az ezust tombolas dolog is total lutri...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!