Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyut ha...

Hogy vegyem rá anyut ha kapjak egy uj telót?

Figyelt kérdés
sztem megengedni csak nem tom h h kezdjek bele !! HELP! :D
2010. márc. 18. 18:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Panaszkodj a régire hogy ez már nem működik kellőképpen. És hogy kinéztél egy másikat ami 1000x jobb

sztem ennyi elég

2010. márc. 18. 18:12
 2/16 A kérdező kommentje:
ez igaz is. :D jó megfogom próbálni :D
2010. márc. 18. 18:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Plusz/vagy a régi tönkrement, ellopták, ha utolakarsz érni, jobb ha veszel egy újat, akár az ócskapiacról is...

Ez meg fogja győzni!:)

2010. márc. 18. 18:30
 4/16 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg Anyu! Szeretnék egy új telefont, mert a régi már ilyen meg olyan....annyira nem kényes ez a téma
2010. márc. 18. 18:31
 5/16 anonim ***** válasza:

Hát, kérni pedig tudni kell:) főleg szépen kérni, és nem követelni, pl. azzal tuti célba érnél nálam:)

Egyszerűen csak mondd el anyudnak, hogy mit szeretnél, állj elé, és ne ferdíts, csak az igazat:) cikisnek tartod a telódat, vagy ami miatt valóban le akarod váltani.

Sok sikert:) majd írj mi van:D

2010. márc. 18. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Gondolom lány vagy.

Gondolom kérdezted már meg 1-2szer ez ügyben tehát bocs ezért a válaszért de lehet hogy nem fogja elhinni ha bekamuzol neki valamit! Lásd első válaszoló.

2010. márc. 18. 18:57
 7/16 anonim válasza:
hát én álltalában hívzelgem és apumat hamar leveszem a lábárul anyunál is ez a titok hízelegni 10000-el. bújj od ahozzá puszilgasd ez álltalában meghatja őket tapasztalat én álltalában egy év alatt szét csesztem egy telót és minden szülinapomra azt kaptam mutogattam h jaj már alig lehet kinyitni meg felcsúsztatni...és ez bevált
2010. márc. 18. 19:32
 8/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, hát szerintem ez elég alattomos hülyelibás. Már bocs, igaz, ez csak az én személyes véleményem. Szülőktől függ, h miért kapod meg. Az én apum nem vesz nekem csak azért, merth már 3 éves a telóm, v csak vannak sokkal jobbak, v csak híelgek és a sírás se válna be nála. Az enyém azt mondja, h hogyha elmondom, h miért kell új teló, és elég meggyőző (és igaz is), akkor kapok egyet. Vki már írta, h csak az igazat mondjad. A legtöbb szülőnél az a nyerő, ha nyíltan, az igazat megmondva elmondod neki, h új teló kéne és persze, h miért.
2010. márc. 18. 20:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Jaja, mint tanár és szülő is ezt preferálom:) hajrá nyíltan és őszintén és csak az igazat. A hízelgéstől én hányok, már bocsi kettővel feletti. Az nagyon átlátszó. Mivel a saját gyerekem csak 1 éves, rá még nem tudom mondani, hogy ezt csinálja, de a suliban lévő "gyerekeimnél" hülyét kaptam mikor behízelegni próbáltak és nem volt mögötte semmi. (vagyis látszik mindig ha csak színészkedés, mert akarnak valamit.)

Csak az igazat és csakis őszintén, semmi hízelgés, puszilgatás. Mondd el nekik mért kell egy másik teló! Ne nézd hülyének a felnőtteket (se).

2010. márc. 18. 23:12
 10/16 A kérdező kommentje:

köszönöm.

beszélek vele :]

2010. márc. 19. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!