Hogy vegyem rá anyut ha kapjak egy uj telót?
Panaszkodj a régire hogy ez már nem működik kellőképpen. És hogy kinéztél egy másikat ami 1000x jobb
sztem ennyi elég
Plusz/vagy a régi tönkrement, ellopták, ha utolakarsz érni, jobb ha veszel egy újat, akár az ócskapiacról is...
Ez meg fogja győzni!:)
Hát, kérni pedig tudni kell:) főleg szépen kérni, és nem követelni, pl. azzal tuti célba érnél nálam:)
Egyszerűen csak mondd el anyudnak, hogy mit szeretnél, állj elé, és ne ferdíts, csak az igazat:) cikisnek tartod a telódat, vagy ami miatt valóban le akarod váltani.
Sok sikert:) majd írj mi van:D
Gondolom lány vagy.
Gondolom kérdezted már meg 1-2szer ez ügyben tehát bocs ezért a válaszért de lehet hogy nem fogja elhinni ha bekamuzol neki valamit! Lásd első válaszoló.
Jaja, mint tanár és szülő is ezt preferálom:) hajrá nyíltan és őszintén és csak az igazat. A hízelgéstől én hányok, már bocsi kettővel feletti. Az nagyon átlátszó. Mivel a saját gyerekem csak 1 éves, rá még nem tudom mondani, hogy ezt csinálja, de a suliban lévő "gyerekeimnél" hülyét kaptam mikor behízelegni próbáltak és nem volt mögötte semmi. (vagyis látszik mindig ha csak színészkedés, mert akarnak valamit.)
Csak az igazat és csakis őszintén, semmi hízelgés, puszilgatás. Mondd el nekik mért kell egy másik teló! Ne nézd hülyének a felnőtteket (se).
köszönöm.
beszélek vele :]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!