Szerintetek hol jobb dolgozni?
Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok és nem tudok dönteni... Pénztárosi munka után érdeklődöm. Nem tudom, hol lenne jobb vagy melyik fizetne jobban? Van hirdetés tescoba 8 órára, vagy Aldiba 4-6 órába vagy a Lidl-be 4 órába. Tudnátok esetleg tapasztalatokat, véleményeket irni?2015. nov. 2. 17:25
1/1 anonim válasza:
Hogy hol jobb még nem tudom,de azt tudom,hogy az Aldihoz 2x elküldtem a jelentkezésemet,de annyit nem válaszoltak,hogy fapapucs!!!
A Tescot mindenki szidja,de nekem válaszoltak,hogy sajnálják, de betöltötték már az állást,a Lidl-be most adtam be,de még nem tudom,hogy válaszolnak-e?
Szóval ha az Aldiba be is adod ne várd meg,hogy válaszoljanak mert megőszülsz :D.
Hogy milyen munkáltató?Ki tudja,de ha válaszra sem méltat olyan baromi jó nem lehet.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!