Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csaj Vs. Csaj :Össze akarok...

Csaj Vs. Csaj :Össze akarok veszni vele mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályomban, akivel szavak nélkül utáljuk egymást!Rettentően féltékenyrám én vagyok a csini az okos és a sportos csaj is az osztályban.-.-"És nagyon szeretnék ténylegesen összeveszni ele csak nincs meg az a pillanat.persze beszólogatok neki ő meg folyton kibeszél,de én egy igazi, nagy összeveszést akarok, hogy végre mindet hozzávághassak!
2010. márc. 18. 16:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha lessz valami akkor légyszi legalább egy hanganyagot linkelj már be nekünk. de ha videjóóó sikerül az se baj
2010. márc. 18. 17:26
 2/11 A kérdező kommentje:
xd egy őrült vagy! :) semmit nem segítettél ugye tudod?! :D
2010. márc. 18. 21:52
 3/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok

tudom de muszály volt beírnom. sry

2010. márc. 19. 09:26
 4/11 A kérdező kommentje:
nem gond:)
2010. márc. 19. 20:44
 5/11 anonim válasza:
Egyszerű meny oda és üsd le a fejét.
2010. márc. 20. 17:52
 6/11 anonim ***** válasza:
TÉPD MEG!!CSAJBUNYÓ!xdxdxdXDXD
2010. márc. 21. 20:46
 7/11 A kérdező kommentje:
most komolyan!
2010. márc. 21. 22:06
 8/11 anonim ***** válasza:
megint az első vagyok. szerintem ezek itt az utolsók nem vicceltek. és ja szerintem is menj oda hozzá kezdj el beszélgetni valami olyanről amiről tudod hogy úgyis bele fog kötni vagy amiben nem épp egyforma a nézeteitek és ha már elég jó vitában vagytok akkor csapd le. nem nagy dolog. de pölö egy pasit ha beavatol hogy mintha járnátok és utánna a srácot ráküldöd a másik csajra akkor ráfogod arra hogy lenyúlta a pasidat. kell még ötlet? találunk ki valamit. összedogjuk a buksinkat (vagy még mást is) és kitalálunk valamit. na jó boxot.
2010. márc. 29. 09:04
 9/11 A kérdező kommentje:
:) deeh én egy csomószor beszólok neki néha ultra köcsög dolgokat de ő egyszerűen nem vág vissza...IGY NEM LEHET ÖSSZEVESZNI!ő csak kibeszél a hátam mögött...ezmeg milyen már?!
2010. márc. 29. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:

kibeszél a hátad mögött?

megvan a vita forrása

mond meg neki hogy ne a hátad mögött beszéljen hanem ha ember akkor a szemedbe merje megmondani. mondtam én hogy kiokoskodunk valamit. na bátorság, és csapjad. ja és a videjót komolyan gondoltam.

2010. márc. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!