Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munka vagy tanfolyam? Melyiket...

Munka vagy tanfolyam? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Leírnám tömören,hogy miről is lenne szó! Nem rég mondtam fel a munkahelyemen. Nem szerettem ott dolgozni, bántottak az emberek... Majdnem 2èvig dolgoztam 12órában ennél a cégnél,nyeltem tűrtem, míg be nem kattantam ès beadtam a felmondásomat. Ez kb egy hónapja történt. Most itthon ülök és nem tudok mit kezdeni magammal. A munkaügyi álltal mehetnék egy képzésre de az decemberbe indulna ès az is másfél hónap. Hozzá kell tenni hogy a párom dolgozik csak ès albiban lakunk. Hál'istennek az ő házát eltudtuk adni,(nagyon rossz környéken volt) ami azt jelenti hogy máshol szeretnénk venni házat. Viszont ahoz hitel kell, már bánom hogy felmondtam, mert így ,se hitelt nem vehetek fel, se kezesnek nem mehetek el. Nagyon szeretem és bánt, hogy cserben hagyom. Nem tudom mit csináljak. A képzés nagyon jól jönne mert csak egy érettségim van és nehezen tudok elhelyezkedni. Viszont most a pénz jobban jönne, de ha sikerülne munkát találnom akkor is elúszna a képzés, de itthon sem akarok űlni. A másik problémám az "A" hitelem. Most nincs munkám és ha megvárom a tanfolyamot is akkor kicsúszok a 3hónapból és tuti hogy befogják hajtani rajtam. Valaki valami jó ötlettel segíthetne. Előre is köszönöm

2015. nov. 2. 08:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Keresel valami kis munkát és vársz a tanfolyamra.

Végzettség nélkül tényleg nem mész túl sokra.

Beállsz egy mekibe, vagy teszkóba dolgozni arra a hónapra, hogy legyen valami minimális a kasszában és utána elmész a tanfolyamra. Ennél jobbat nem nagyon tudsz csinálni.

2015. nov. 2. 09:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Gond csak annyi, hogy ha bejelentenek,akkor kiíratnak a tanfolyamról...
2015. nov. 2. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
a tanfolyam kezdetéig dolgozol utána abbahagyod
2015. nov. 2. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!