Lolban mit jelent a cc?
CC = Crowd Control
Azt jelenti, hogy egy csapatnyi mob (vagy ellenséges játékos) ból legalább egy nem tud megtámadni.
Röviden: cc = egy, vagy több játékos hatástalanítása akár rövid időre is.
Nem pont ezt, de a lényeget megfogta #1 is. A Crowd Control olyan képesség vagy hatás, amely valamennyi ideig részben vagy teljesen akadályozz az érintett célpont mozgását, cselekvő képességét. Ezen belüli csoport a hard CC, ami azt jelenti, hogy a célpont időlegesen teljesen elveszíti a kontrollt.
Kis cc összefoglaló:
Hard cc: stun (pl. Leona Q, R), supress (Warwick R, Malzahar R), Polymorph (Lulu W), airborne (Yasuo 3. Q, Malphite R), charm (Ahri E, a célpont az ellenfél felé mozog), fear (Nocturne E, Fiddlesticks E, a célpont többé-kevésbé random, de az ellenféltől el mozog), taunt (Galio R, Shen E, a célpont az időtartam alatt auto-attackolja az ellenfelet, és mást nem tehet)
Egyéb cc: root/snare (Lux Q, Morgana Q, Zyra E, a célpont csak mozogni nem tud), slow(Lulu Q, Lee Sin E), silence (Garen Q), blind (Teemo Q, Quinn Q, a célpont összes auto-attackja missel az időtartam alatt)
Ha az angol nem gond, akkor itt ennél sokkal precízebben le vannak írva ezek (én is ezt használtam ha valahol nem voltam biztos): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!