Mit vennétek egy felnőtt férfinak névnapjára?
Én felnőtt férfi vagyok, és rettentően utálom, ha olyasmit kapok, amire nincs szükségem.
Ha nem tudod konkrétan, hogy az illetőnek mire van szüksége, akkor, ha mindenképpen akarsz valamit venni, vegyél valami márkásabb piát, azzal nem lehet nagyon mellélőni. Ha nem alkoholista az illető, akkor legalább tud mit önteni a névnapon a vendégeknek, vagy továbbajándékozza.
Ezt csak a nők gondolják úgy, hogy ha távcsőre van szüksége a férfinek, akkor veszünk neki egy távcsövet.
Ha a férfinek távcsőre van szüksége, akkor van valami elképzelése róla, hogy milyen minőségűt szeretne, ha kap egy gyengébb nagyításút vagy nem olyan jól kinézőt, annak egyáltalán nem fog örülni, mert egy komolyabbra akkor már sajnálni fogja a pénzt, és utána ahányszor csak előveszi a tiédet, mindig eszébe jutsz, hogy mekkora barom voltál. Egy idő után aztán felhúzza magát, elhajítja vagy eladja a Vaterán, és vesz magának másikat.
Ha valami finom meglepi kell, szerezz be pld ilyesmit:
Szerintem a csokit mindenkit szereti. Lévén magyarban nincsen forgalomban, ilyesmit nem fog akárki kapni ajándékba. Külön postáztatnod kell majd valamelyik viszonteladótól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!