A MesterMc-ben van 12-13 ezer Bém. Mit csináljak vele? Már megvan minden. (örök zsírkirály rang)
Figyelt kérdés
Lenne értelme esetleg eladni? Ha igen, mennyiért? És hol?2015. okt. 30. 16:38
1/5 MondSchein válasza:
Adományozd nekem :33
Viccet félretéve... Lehet bérelni szervert belőle, ami szerintem hülyeség. Egyedi nevelőtagot is lehet venni belőle :D De olyan, amire hasznos is lenne költeni, nem nagyon van :D
2/5 MondSchein válasza:
#1-es vagyok még mindig. Szerintem nem érdemes eladni, ugyse lenne rá vevő, aki venni akar, az inkább a megbízható MesterMc-től vesz :D
3/5 anonim válasza:
Én most épp gyűjtök egy névelőtagra. Ha nagyon nincs mit csinálj vele akkor a mmc nevem DiamondPetra
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet hogy inkább beteszem a bankba. :)
2015. okt. 31. 09:32
5/5 bobo05 válasza:
Add nekem!! :3 Nem viccen kívül, név előtag, vagy csinálsz egy kis karit , átküldesz neki pár bét, és veszel egy elitet vagy Vip-t ha a másik kariddal baj lenne! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!