Ha szeretnék a NAV tól jövedelem igazolást és 0 ás igazolást kérni ami feltétel hogy részletre vegyek egy terméket tesco ban, akkor nekem ezt a két tigazolásr ki agya a NAV ingyen vagy fizetni kell ezzérta 2 okmányért?
Még sosem volt dolgom a NAV nál eddig de szeretnék részlet fizetésel vásárolni egy játékonzolt aminek az értéke 120-140 e ft , és nekem a tescoban a pénzügyi áruhitelesek akik ezzel foglalkoznak aztmonták hogy személyi , lakcim kártya és egy utolsó havi csekket vigyem ami már fizzetve van , nekem előfizetéses mobil számlám van és még feltétel hogy kiagyanak részletre kell a NAV tól szereznem jövedelmi és 0 ás igazolást de nekem ez a rész a bonyorult ebben kérnék segitséget hogy ha ezt a két okmányt szeretném beszerezni ez ingyenes vagy fizetni kell érte ?
Én családi vállalkozásban dolgozom , annyit tudok ha a NAV hoz megyek akkor kell vinnem a személyit , lakcím kártyát , adókártyát , de még valami iratt szükséges ? Ahol dolgozom családi vállalkozásban ami cég , onnan kell vigyek valamit ?
Amint már montam eddig még sosem voktam a NAV nál de ők holvannak helyileg ahol ezt a jővedelmi és 0 ás igazolást intézik ? Budapesten esetleg a 11 , 22 kerületben ?
Aki már vásárolt tescoban részletre vagy aki ebben a NAV os témában jártas azt megkérném segítsem ?
Asztat tudom Neked hogy mongyam, menyél be a Navhó, és ottan bisztosan adnak Neked ollyan papírostot, amikkel ezeket kérhetni lehet.
Asztat is gondolom, hogy esztet Neked ingyé nem csinyálják, mert ezek a legpénszéhesebb bandaság. Legyen Nálad valamenyi lóvé, aszt is mongyák, hogy amíg nem tejjelsz nekik, meg se mozdulnak se..
Körüberül mennyibe lenne?
Mennyi idő amig ezeket megcsináják?
Elég ha viszem a személyit , lakcimkártyát meg a adokártyát?
Aszongyák, darabjáér kérnek 2200-2300 Ft-ot, de pár nap múlva mehecc is értük.
Igen, azok a zokmányok bisztossan kellenyek nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!