Top 5 legjobb középpályás? (foci)
Figyelt kérdés
mind 1 h létrehozó, v védekező ,szerintem az 5 legjobb 5: Toni Kroos 4: Arturo Vidal 3: Arda Turan
2: Thiago Alcantara 1: Iniesta
2015. okt. 27. 22:06
1/4 Messi13 válasza:
LOOL.... Kroos wtf, hogy Thiagorol már ne is beszéljek... kb ez a realitás.... 5. Rakitic, 4. Turan, 3. De Bruyne, 2. Busquets, 1. Iniesta.... nem elfogultság, meg semmi, csak ez a realitás....
2/4 anonim válasza:
Nem sorrend szerint írom: Pirlo, Iniesta, Pogba, Verratti, Rakitic.
3/4 anonim válasza:
Bár írhattam volna Schweinit is na mindegy.
4/4 anonim válasza:
Megválaszolhatatlan. A középpályás, az egyébként is egy nagyon tág fogalom, a legtöbb világklasszis és a legjobb focistáknak egy jó része középpályás. De Bruyne tényleg nagyon jó, egy zseni, tavalyi szezon alapján ő ott van a legjobbak közt. Robben is óriási játékos, csak sokat sérült. Iniesta már szerintem kissé halovány. Viszont Busquets valóban ott van az 5-be. Arda Turan-t nem tudom miért raktátok be mindketten, nem egy akkora játékos. Helyette pld. Özil, Müller, Mkhitaryan, Verratti, Pogba, Mahrez, Kanté, csak így hirtelen. Lehetetlen egy ilyen listát összeírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!