Van olyan msn-es program ami megmutat olyat dolgot amit amúgy nem látnánk? (bőv. Alul)
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogyha valaki letilt azt nekem jelezze vagy,ha valaki rejtetten van azt is jelezze.?!És,ha van ilyen honnan tölthetem le?2010. márc. 17. 16:43
2/5 anonim válasza:
Hát biztosvan mert nekem is volt de most nem találom pedig beírtam googléba,de semmi :S
Ez egy szkript amúgy ha akarod akkor keresd meg:D
3/5 anonim válasza:
Van ilyen. Ha regisztrálva vagy valamilyen torrentoldalra, akkor írd be a keresőjébe, azt, hogy msn, tuti ki fog rá dobni egy csomó mindent, na azok közt kutakodj, szerintem meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!