Csak én érzem úgy mennyivel jobb "gyerekkorom" lett volna, hanem a mai világba születek?
Sokat szoktál otthon lenni?
Minden élethez lehet alkalmazkodni...
1-ső: nem, sokat járok el itthonról, csak sajnos az összes "barátom" megváltozott (drog, pia cigi[ezek nálam pedig tiltólistán vannak], és bár így is velük tartok, de már eléggé kiábrándítóak tudnak lenni.., ne értsd férre szeretem őket, meg minden, csak én nem szeretnék ebbe az irányba haladni
2-es: örülök, hogy nemcsak én érzek így, és remélem igazad lesz :)
3-mas: tudod megvan minden kornak a maga bája, és rossz oldala..,most talán jobb amit Orbán "bácsi" kitalál?? és nehogy azt hidd, hogy minden tizenévesnek apple telefonnal szaladgál, a szüleivel ordítozik, ha nem a legjobb elektronikus kütyüt kapja meg karácsonyra. Amúgy amikor születtem, még csak második generáció mobilok léteztek, nemhogy tabletek xd, a mai napig nincs is és nem is bánom.. Az úttörő dolog nem értem miért lenne olyan nagy baj.., szívesen kipróbáltam volna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!