Tudtok mondani JÓ képminőségű fényképezőgépet?
"úgy max 50.000Ftig" - Ennyiért minimum egy használt tükrös.
Új, "használható" képet adó gép ennyiért nincs. 100tól már esetleg...
"megindolni miért jó" - szenzorméret
Nem sértegetés volt.
Elmondtam, mi merre hány méter és miért.
Az ég világon semmi sértő nem volt a válaszomban, csak nem zengtem örömódákat, hanem leírtam röviden, lényegre törően. Bár látom, megérdemelted volna, olyan aranyosan reagáltad le:))
50ezerért nem találsz olyan gépet, ami kiemelkedik a kategóriájából, nagyjából ugyanazt tudják. Bepötyögtem neked, kedveském, hogy milyen JÓ képminőségű gépet kapsz ennyiért.
Bár kár volt már ezt is leírni, nem mondom mit érdemelnél és hova...
Igen láttam hogy írtál.Kérlek ne küldj el pont oda ,mert nem is tudod ki vagyok ;)
Nem azt mondtam hogy kiemelkedő legyen,csak egy jobb fajta.Azóta találtam 45-ezerért egy sonyt és nekem ez megfelelő.Nem azt kértem hogy studió fotós kamerát mert gondoltam volna hogy olyat nem találok ;)
Nem is értem miért kellet ennyire felkapni a vizet és elküldeni máshova..fuck logik xD
Nagyon örülök, hogy feltaláltad magad, tök egyedül! :)
Lévén, hogy írtam egy rendes választ, te meg elkezdtél rá bunkózni, még jogos is lett volna felkapnom a vizet.
Te, kis fucklogic ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!