Zaliiii kérdése:
Yamaha yzf 125 180cc kit? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretnem venni egy yamahayt,es abba gondolkoztam,hogy tennek egy 180cc-s szettet,ebayen lattam 120$-korul,egy henger fej,dugattyu,s pakolasok,nagyjabol ennyibolball,a malossit is neztem,ahol kap uj cdi-t meg karburatort,de az draga,400$-korul,ez nem eei mar meg,a sima 180$-os szett szerintetek mennyit javitana a teljesitmenyen?meg eri kicserelni?esetleg nem lessz ebbol baj,valamilyen okbol kifolyolag?nem eszi meg a kapcsoloszekrenyt,a nagyobb ero,vagy hasonlo?koszonom valaszotokat.2015. okt. 25. 11:48
1/3 anonim válasza:
nem éri meg.még üzemórásabb lesz. inkább add el és vegyél egy 250est
2/3 A kérdező kommentje:
Mi az,hogy tobb uzemoras?a yzf az tudod,hogy mi? Nem yz...kulonben pedig a tuszelepnel lehet allitani...
2015. okt. 26. 13:33
3/3 anonim válasza:
ja bocs yz-nek olvastam.de ez is üzemórás,csak kevésbé mint a másik. de még hamarabb szétfog menni 180as hengerrel főtengely hajtókar csapágyak nem fogják díjazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!