Mennyire hatásosak a különböző ingerlő anyagokkal töltött gáz riasztó töltények?
Arról nem is beszélve, hogy a spray-k 20 grammosak lehetnek maximum, nem 20 milligrammosak :)
Kérdező: a fegyvervideo.hu -n vannak humán tesztek, nézegesd őket.
Mentem nagyszüleimhez aludni, akik nagyon a külvárosban laknak (inkább már egy kültelepülése a városnak, ahol lakom). Akkor jött nekem egy kutya ahogy mentem a bicikliúton. A lábam kezdte rángatni és majdnem elestem a bringával.
Elővettem a Röhm RG9 típusú gázpisztolyom a kabátzsebemből és 2 db 8 mm-es, 45 mg-os PV gáztöltényt lőttem ki a kutya fejére kb 20-30 cm távolságról. Arra elfutott.
Emberre hála Istennek még nem kellett próbálnom.
Ismerős is fújt már le támadó kutyát.
Aztán a támadó gazdáját is...
Mindkettőre szépen hatott. :)
sok esetben történt,hogy a gázpisztoly kudarcot vallott főleg többek ellen. úgyhogy semmiképpen.mindenki ismeri, tudják,hogy nem éles,és ráadásúl túl nagy zajt csap.(ki lövöldözik?,média stb)
a pv szintetikus kapszaicin,az oc természetes paprika kivonat gyanta,ami sokkal hatékonyabb.akkor már valami jobb oc gázspray fog tipus pl fox labs,talán sabre red. nagyobb kiszerelésben főleg 50ml felett,az meg ,hogy szabálysértés? lehet választani...
az ára, meg a beszerzése viszont többszöröse mint az itthoni vackoknak...de jobb,és erősebb mint egy gáz-játékpisztoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!