Hogyan tudnék leszokni? Minden nap akár 2 órát is be bújok a szobámba és a sötétben zenére elkezdek ugrálni össze-vissza. Ez van már vagy 3 éve és a szüleim azt mondják h nem vagyok normális. Hogyan szokj le erről? És mitől van ez?
Figyelt kérdés
2015. okt. 24. 19:56
1/6 anonim válasza:
Nem kellj leszokj róla. Az egy egészséges mozgás, amej kkondiban tartja a szervezeted.
A szüleidnek szokatlan, azért mondják.
2/6 anonim válasza:
teljesen normális vagy :)
nehogy leszokj róla, egy tök király dolog, csak a szüleid ezeket az érzéseket már rég elfojtották saját magukban, és ezért tőled is azt várnák, hogy ezt tedd.
én személy szerint irigyellek, mert nekem már nagyon nehéz ennyire felszabadultnak lenni
3/6 anonim válasza:
én is ezt csinálom,már 10 éve. Eleinte engem is hülyének neztek otthon. Ez a testmozgás egy formája, ellazít, feszültségoldó. A szüleim már elfogadták. Mikor albiba költöztem, nővérem megkerdezte viccesen, hogy ott is szoktam-e. Szerintem vannak emberek, akik ösztönösen ráéreznek arra, hogy erre szükségük van.
4/6 anonim válasza:
előző vagyok, az oka szerintem a nagy, belső feszültseg. Én akkor kezdtem el ezt, mikor 6.ban sokat szívattak a suliban.
5/6 A kérdező kommentje:
de engem nem szívatnak, csak néha magányos vagyok...
2015. nov. 7. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!