Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leszokni?...

Hogyan tudnék leszokni? Minden nap akár 2 órát is be bújok a szobámba és a sötétben zenére elkezdek ugrálni össze-vissza. Ez van már vagy 3 éve és a szüleim azt mondják h nem vagyok normális. Hogyan szokj le erről? És mitől van ez?

Figyelt kérdés

2015. okt. 24. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kellj leszokj róla. Az egy egészséges mozgás, amej kkondiban tartja a szervezeted.

A szüleidnek szokatlan, azért mondják.

2015. okt. 24. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:

teljesen normális vagy :)

nehogy leszokj róla, egy tök király dolog, csak a szüleid ezeket az érzéseket már rég elfojtották saját magukban, és ezért tőled is azt várnák, hogy ezt tedd.

én személy szerint irigyellek, mert nekem már nagyon nehéz ennyire felszabadultnak lenni

2015. okt. 24. 21:44
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ezt csinálom,már 10 éve. Eleinte engem is hülyének neztek otthon. Ez a testmozgás egy formája, ellazít, feszültségoldó. A szüleim már elfogadták. Mikor albiba költöztem, nővérem megkerdezte viccesen, hogy ott is szoktam-e. Szerintem vannak emberek, akik ösztönösen ráéreznek arra, hogy erre szükségük van.
2015. okt. 28. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
előző vagyok, az oka szerintem a nagy, belső feszültseg. Én akkor kezdtem el ezt, mikor 6.ban sokat szívattak a suliban.
2015. okt. 28. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
de engem nem szívatnak, csak néha magányos vagyok...
2015. nov. 7. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
keress barátokat,mozogj, olvass
2015. nov. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!