Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondolsz a drogról?...

Mit gondolsz a drogról? Kipróbálnád?

Figyelt kérdés
Írjatok kort és nemet is.
2010. márc. 17. 07:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
41%
Semmit nem gondolok,te mit gondolsz a mosógépről?
2010. márc. 17. 09:41
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
a drog rossz!!ÉRTEM?!
2010. márc. 17. 09:53
 3/13 A kérdező kommentje:

A mosógép...jó,hogy feltalálták..:D

Második válaszoló:TUDOM.Nem drogozok,nem is akarom kipróbálni.Csak kíváncsi vagyok,hogy mit gondolnak róla mások.

2010. márc. 17. 10:59
 4/13 anonim ***** válasza:
57%
ember, annyira korlátolt vagy, hogy az eszméletlen.
2010. márc. 17. 16:11
 5/13 A kérdező kommentje:

ööö...amikor olyanok beszéltek róla,akik használták és hogy mik történtek velük...:O Köszi,de ha lehet inkább kihagynám...

Négyszer élesztették újra...a családja kidobta...a "barátaival" csak a drog kötötte össze őket...Már leszokott róla,most egyetemre jár.Ha újra rászokna a drogra,akkor valószínű,hogy meghalna...:|

Nagyon durva volt!

2010. márc. 17. 17:36
 6/13 A kérdező kommentje:
Ez tényleg megtörtént és ő maga mesélte el!
2010. márc. 17. 17:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezt jól leírtam..:D Lemaradt az eleje, de mindegy.
2010. máj. 28. 20:56
 8/13 anonim válasza:

Rossz, soha nem fogom kipróbálni a leggyengébb változatát se.

20/F

2010. máj. 29. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:

szerintem a drog maga egy eléggé tág fogalom . a könnyű drogokkal nincs is problémám , mert némelyik illegális drog például kevésbé ártalmas mint az alkohol, ami legális . persze van jó néhány drog mint pl.: kokain , heroin , szóval a kemény drogok , amelyeket rossznak tartok , de viszont ezek közül is a legtöbbet már alkalmazták a történelem során gyógyszerként is .

Az a probléma az ilyen kérdésekre adott válaszokból , hogy mindig vannak olyanok , akik mellette érvelnek és mindig lesznek olyanok is akik ellene fognak érvelni.

Én próbáltam már. Füveztem , igen . nem is egyszer. ha jól tudom a füvezésbe még senki sem halt bele , és a füvesek halálozási száma az alkoholisták halálozási számához képest eléggé magas eltérést mutat. Meglepő módon a legálisan boltban kapható alkohol lényegesebben több embert visz el évente mint a fű.

Az hogy sokan kapudrognak tartják , nem értem , hiszen azok akik kipróbálták már a füvet életük során előtte már voltak részegek is .

Vannak emberek akik ha felöntenek a garatra , elviselhetetlen agresszív állapotba kerülnek . én ilyesmit még egyetlen egy beszívott embertől sem láttam. leginkább ellenkező hatással van a fogyasztóra mint az alkohol.

Gyorsot is toltam fel az orromba már egyszer , szerintem az is emberhez méltóbb állapotot okoz mint az alkohol.

Más drogot nem próbáltam , így csak ezekről tudom a véleményemet elmondani .

Nem akartam ilyen sokat írni , de ez most így jött össze , akit érdekelt a véleményem úgyis elolvasta.

Mindenkinek kellemes napot kívánok! :)

22/f

( és a drog rossz! értem!? - szerintem nem válasz, hanem betanult szöveg )

2010. máj. 29. 12:28
 10/13 anonim ***** válasza:

"Rossz, soha nem fogom kipróbálni a leggyengébb változatát se."

+1

F/18

2010. máj. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!