Mit gondolsz a drogról? Kipróbálnád?
A mosógép...jó,hogy feltalálták..:D
Második válaszoló:TUDOM.Nem drogozok,nem is akarom kipróbálni.Csak kíváncsi vagyok,hogy mit gondolnak róla mások.
ööö...amikor olyanok beszéltek róla,akik használták és hogy mik történtek velük...:O Köszi,de ha lehet inkább kihagynám...
Négyszer élesztették újra...a családja kidobta...a "barátaival" csak a drog kötötte össze őket...Már leszokott róla,most egyetemre jár.Ha újra rászokna a drogra,akkor valószínű,hogy meghalna...:|
Nagyon durva volt!
Rossz, soha nem fogom kipróbálni a leggyengébb változatát se.
20/F
szerintem a drog maga egy eléggé tág fogalom . a könnyű drogokkal nincs is problémám , mert némelyik illegális drog például kevésbé ártalmas mint az alkohol, ami legális . persze van jó néhány drog mint pl.: kokain , heroin , szóval a kemény drogok , amelyeket rossznak tartok , de viszont ezek közül is a legtöbbet már alkalmazták a történelem során gyógyszerként is .
Az a probléma az ilyen kérdésekre adott válaszokból , hogy mindig vannak olyanok , akik mellette érvelnek és mindig lesznek olyanok is akik ellene fognak érvelni.
Én próbáltam már. Füveztem , igen . nem is egyszer. ha jól tudom a füvezésbe még senki sem halt bele , és a füvesek halálozási száma az alkoholisták halálozási számához képest eléggé magas eltérést mutat. Meglepő módon a legálisan boltban kapható alkohol lényegesebben több embert visz el évente mint a fű.
Az hogy sokan kapudrognak tartják , nem értem , hiszen azok akik kipróbálták már a füvet életük során előtte már voltak részegek is .
Vannak emberek akik ha felöntenek a garatra , elviselhetetlen agresszív állapotba kerülnek . én ilyesmit még egyetlen egy beszívott embertől sem láttam. leginkább ellenkező hatással van a fogyasztóra mint az alkohol.
Gyorsot is toltam fel az orromba már egyszer , szerintem az is emberhez méltóbb állapotot okoz mint az alkohol.
Más drogot nem próbáltam , így csak ezekről tudom a véleményemet elmondani .
Nem akartam ilyen sokat írni , de ez most így jött össze , akit érdekelt a véleményem úgyis elolvasta.
Mindenkinek kellemes napot kívánok! :)
22/f
( és a drog rossz! értem!? - szerintem nem válasz, hanem betanult szöveg )
"Rossz, soha nem fogom kipróbálni a leggyengébb változatát se."
+1
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!