Ha volna egy saját városod, milyen volna?
Figyelt kérdés
Tudod, saját kis világ, ami minden a te szájízed szerint van formázva. Milyen volna? (:2010. márc. 16. 22:56
1/10 anonim 

válasza:

Hatalmas felhőkarcolókkal lenne tele, meztelen csajok flangálnának fel, alá és állandóan 27fok lenne.
2/10 anonim 

válasza:

Sikátorosss! Jó sok gazdag ember flangálna fel-alá éjszakánként a gyakran bekrepáló közvilágításban;)
3/10 anonim 

válasza:

Csak gyalog vagy biciklivel lehetne közlekedni. Nem mehetne be EGYETLEN autó sem. :) Busz helyett is hússzemélyes bringóhintók járnának! :D
5/10 anonim 

válasza:

Az én városom egy városállam lenne ahol kaotikus állapotok uralkodnának. Az én vérosomban az én szolgáim laknának. Lenne egy erőmű amiből a veszélyes anyagod belevezetnénk a közeli folyóba. Az én városomban nem lenne rendfentaró alakulat kivéve a személyes testőrségemet. Nem lenne szólás szabadság. A városomat körűl venne egy hatalmas fal aminek nem lenne kijárata és a benne élőkbe a médián keresztűl azt súlykolnánk, hogy ez a világmindenség és a falon kívül csak a semmi nem létezik. Valójában arra szolgálna, hogy benne tenyésszük az embereket majd egyet egyet elfognánk és leölnénk mint a birkákat majd a szerveiket eladnánk a kint élő beteg híres és gazdag felvásárlóinknak.
6/10 anonim 

válasza:

Nálam is csak biciklivel vagy gyalog lehetne közlekedni. Nem lenne tévé, meg ilyen butító baromságok. Az emberek olvasnának, művelődnének, és lennének összejövetelek, ahol a könyvek tartalmát (is) megbeszélik. Mindenféle szórakozási lehetőség lenne, hogy mindenki igényét kielégítsük, de nagyobb hangsúlyt fektetnék a pszichadelikus- és a komolyzenére. Súlyos büntetések lennének; a korrupciót pedig ugyanolyan súlyosan büntetném, mint az emberölést. Az egész koncepciója az lenne, hogy igyekeznék egy valódi közösséget formálni, hogy az emberek ne elszigetelten éljenek, kicsit falusi jellegű lenne a dolog. Mindenki szabadon elmehetne, és természetesen bevándorlókat is szívesen fogadnék. Ja, és a füvet legalizálnám, de csak egy bizonyos mértékig.
7/10 anonim 

válasza:

mindenki felhőkön lakna, és mindenki habcsókot enne
8/10 anonim 

válasza:

Csak a szeretteim(család,barátok) laknának ott!
Tele lenne virágokkal,állatokkal...
:)
10/10 anonim 

válasza:

Felhőkarcolókkal és tömegközlekedéssel bővelkedő. (Internetes játékban van, csak most nem jó a szerver.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!