Ha 4-5 nappal később jelenek meg a munkaügyi központnál az még nem olyan nagy baj?
Figyelt kérdés
3 havonta kell ugye bemenni. Október 14-én kellett volna bemennem, de mivel szeptemberben már voltam kiment a fejemből, hogy most kellett volna. Nyíregyházához tartozok.2015. okt. 20. 17:33
1/2 anonim válasza:
Elméletileg a megjelenés határidejét követő napon törölnek, ha mulasztottál és nem értesítetted őket igazolt hiányzásról. A gyakorlatban majd kiderül, erre nem lehet biztos választ adni.
2/2 anonim válasza:
Sajnos újabban már egy nap igazolatlan késés miatt is törölnek a rendszerből, és azt hiszem 90 napig nem is regisztrálhatsz újra. A munkaügyi sajnos már nem a munkaközvetítésről szól, csak az adminisztrációról. Sajnos valami módon érdekükben áll, hogy minél kevesebb ember legyen az adatbázisukban. Hogy ezzel valami kiadást faragnak, vagy csak jobban mutatnak a statisztikák, azt nem tudom. De úgy emlékszem, idéntől lett ez bevezetve, hogy már egy nap késésért is szankcionálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!