Az MTV EMA-n személyesen is ott lesz a (z) One Direction?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy jelölték őket, de azt nem, hogy személyese is ott lesznek -e. Csak mert ha igen, akkor nézem majd a VIVA TV-n.
Előre is köszönöm a válaszokat. :))
2015. okt. 19. 18:53
2/5 A kérdező kommentje:
Miért oszlottak volna fel? Most adtak ki új dalt, november 13.-án meg jön az új album... Igen, majd valamikor fognak egy kis szünetet tartani, de nem oszlanak fel, ezt értelmesen meg is mondták twitteren.. Ha tudatlan vagy, inkább nem kéne válaszolni... Ha utálkozásból írtad, pláne nem kéne, még csak erre a kérdésre ránézni sem... -.-
2015. okt. 20. 14:33
3/5 anonim válasza:
Tsá Telenor xdd. Hát nem tudom, Szerimtem,igen de majd azt Daisy (tudod: Crasy Daisy aki a tányért töri. BEST SONG EVER...) biztos tudni fogja xdd. (<-- kétszájas lol)
All the love. Gonsales
4/5 A kérdező kommentje:
Aliz :D Tudtam h itt talállak :DD <-- ez is kétszájas lol
2015. okt. 20. 20:32
5/5 anonim válasza:
Két éves szünetre mennek, úgyhogy lehet feloszlanak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!