Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy opel f astrám 97 es...

Van egy opel f astrám 97 es évjáratú. A problémám a következő lenne! Nehezen indul és akadozik az alapjáratom?

Figyelt kérdés
Cseréltem már benne, benzínszűrőt, a benzin szivattyum tökéletesen működik, alapjárati motort kitaakarítottam (mondjuk nem is volt olyan retkes), gyújtása rendben (kábelek, rotor, gyujtáselosztófedél), gyertyák újak! Egr szelep nincs benne, picit meglepődtem mert arra gyanakodtam.Lambaszondát is teszteltem, tehát lehuztam a csatlakozót és úgy is csinálta az alapjárati dadogást! Olyan jelenséget is produkál, hogy elindulás után másodikban rángat szinte majdnem leáll. fél éve cseréltem benne hengerfejtömítést. Tehát nem hinném hogy az a probléma. (nem is azokat a jeleket produkálja, ugye vízcső nem kemény, nem fogyik a hűtővíz, nem fortyog nem bugyborékol ha leveszem a kiegyenlitő sipakot). Szóval már teljesen tanácstalan vagyok! Akinek lenne még valami jó ötlete? Még amire gondoltam, hogy a kkarburátort kéne megtisztitani. Más ötletem már nics. Annyi még mikor nehezen indul olyan mintha tök üres lenne a tankom, majd 2-3 probálkozás után beindul de ilyen lefuladozo hangon, amit erős benzin szag kísér. Valami ötlet?

2015. okt. 19. 11:10
 1/2 Nincki válasza:
A vákuum csöveket nézd meg a befecskendező környékén, ha találsz benne szén port akkor az aktív szenes szűrővel van a gond, ki kell pucolni, meg az összes csőszakaszt is és rendben lesz.
2015. okt. 20. 05:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Szia!!Köszönöm az 5letet.A mai nap folyamán rá lesek,ezt még nem is próbáltam.Aztán ha ez sem működik írok.
2015. okt. 20. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!