Ki szereti a felsorolt bandakat?
Metallica, Guns n' Roses, Green Day, Megadeth, Accept, Slayer?
Velemenyeket is kernek! :)
Ezek közül a Tallicat a Guns és a Deth-et.
A többi nem jön be. Az Accepthez még soha nem is kaptam kedvet. A Slayer nekem esztelen reszelés, a Green day meg műpunkzene.
Metallica: Fekete album még éppen jó, utána borzalom. Előtte nagyszerű, főleg a Justice lemezt szeretem.
GNR: Vannak jó dalok, nem az én világom igazán.
Green Day: Buliba jó.
Megadeth: Őket kissé kevéséé követtem figyelemmel, pedig nagyon jó zenét csinálnak.
Slayer: Csodálatos, magas színvonalú zene.
Slayer: nagyon jó, szeretem.
Green Day: pózer pop-punk-banda, fúj.
Metallica: régen jó volt, most már nem.
Megadeth: nem jön be.
Guns and Roses: kinőttem belőle, de egy időben szerettem.
Accept: csak a Balls to the Wall című számukat ismerem, azt is szerettem egy időben, most már nem hallgatom.
Mielőtt a fanok rám szállnának, hogy "sz@r a zenei ízlésed, mert nem hallgatod ezeket" meg "menj vissza Justin-t meg Lady Gagát stb. hallgatni" elmondanám, hogy Justin és Lady Kaka borzalmasak és utálom őket. A fent említett együtteseket (a Slayer kivételével) azért nem szeretem, mert én death,- thrash,-black metal és punk fan vagyok. De amikor szerettem a rockzenét, akkor szívesen hallgattam ezeket.
Ui.: Tudom, hogy a Metallica és a Megadeth thrash, de nem szeretem őket.
Uui.: Punk alatt nem az ilyen Green Day szerű pózereket értem, hanem az igaziakat, pl.: GBH, Discharge, Exploited, Black Flag.
Ez a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!