Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szereti a felsorolt bandakat?

Ki szereti a felsorolt bandakat?

Figyelt kérdés

Metallica, Guns n' Roses, Green Day, Megadeth, Accept, Slayer?

Velemenyeket is kernek! :)

2015. okt. 18. 07:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Green day-en kívül mindet. Bár régen azt is hallgattam
2015. okt. 18. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
27%

Ezek közül a Tallicat a Guns és a Deth-et.

A többi nem jön be. Az Accepthez még soha nem is kaptam kedvet. A Slayer nekem esztelen reszelés, a Green day meg műpunkzene.

2015. okt. 18. 10:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
metallicát, megadethet és az acceptet nagyon szeretem, green dayt régebben szintén imádtam. Gun n'roses el nincs bajom, de igazán úgy nem lett valahogy sose a kedvencem. Slayert nem ismerem.
2015. okt. 18. 13:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Green Day már hosszú évek óta kedvenc , GnR-t és metallicat is szeretem valamennyire , slayertől csak a raining blood-ot.
2015. okt. 18. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
Mindegyiket, kivéve a Green Day-t.
2015. okt. 18. 22:58
 6/9 Tom Benko ***** válasza:
83%

Metallica: Fekete album még éppen jó, utána borzalom. Előtte nagyszerű, főleg a Justice lemezt szeretem.

GNR: Vannak jó dalok, nem az én világom igazán.

Green Day: Buliba jó.

Megadeth: Őket kissé kevéséé követtem figyelemmel, pedig nagyon jó zenét csinálnak.

Slayer: Csodálatos, magas színvonalú zene.

2015. okt. 19. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
29%

Slayer: nagyon jó, szeretem.

Green Day: pózer pop-punk-banda, fúj.

Metallica: régen jó volt, most már nem.

Megadeth: nem jön be.

Guns and Roses: kinőttem belőle, de egy időben szerettem.

Accept: csak a Balls to the Wall című számukat ismerem, azt is szerettem egy időben, most már nem hallgatom.

Mielőtt a fanok rám szállnának, hogy "sz@r a zenei ízlésed, mert nem hallgatod ezeket" meg "menj vissza Justin-t meg Lady Gagát stb. hallgatni" elmondanám, hogy Justin és Lady Kaka borzalmasak és utálom őket. A fent említett együtteseket (a Slayer kivételével) azért nem szeretem, mert én death,- thrash,-black metal és punk fan vagyok. De amikor szerettem a rockzenét, akkor szívesen hallgattam ezeket.

Ui.: Tudom, hogy a Metallica és a Megadeth thrash, de nem szeretem őket.

Uui.: Punk alatt nem az ilyen Green Day szerű pózereket értem, hanem az igaziakat, pl.: GBH, Discharge, Exploited, Black Flag.

Ez a válaszom.

2017. okt. 6. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Slayert és Green Dayt nem nagyon hallgatok, de a többit nagyon szeretem :)
2018. júl. 27. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Accept-en nőttem fel, szerintem minden idők legjobb zenekara. A többit nem hallgatom, inkább Running Wild, Gamma Ray, Stormwarrior, Primal Fear, Iron Savior, Sinner
2020. nov. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!