Piercing vélemények? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
15 éves lány vagyok. Szeretnék csináltatni nemsokára nyelv- és köldökpiercinget. Már nagyon régóta tetszenek. Anyukámat is már 90%-ban sikerült meggyőznöm mindkettőről és talán 1-2 hónap múlva meglesznek. A lényeg: nektek milyen tapasztalaitok vannak? Fájdalmas? Nyelvbe mennyi idő a gyógyulás?..stb.
Szóval amit csak tudtok róla leírhatjátok, mindenre nagyon kíváncsi vagyok! :)
Előre is köszönöm! :)
2015. okt. 17. 23:45
1/3 anonim válasza:
Szia, úgyszintén 15 éves lány.Nekem 4 piercingem van, ajak nyelv, orr, szemöldök. Mindet imádom. A fájdalom minimális, kibírhato. Ha tényleg úgy döntöttél akarod őket, csináltad bátran.Mindenkepp szalonban:) remélem tudtam segíteni
2/3 anonim válasza:
Nyelvről nem tudok nyilatkozni, de a köldók az egyik leglassabban gyógyuló piercing. Lidocain injekciót kaptam előtte, de ilyet nem mindenhol adnak, így egyáltalán nem volt fájdalmas, viszont könnyedén begyullad. De a piercer majd mindent el fog mondani a kezelésről és minden másról :).
3/3 anonim válasza:
Én egy hete szúrattam köldök piercinget és már egész jól begyógyult. A hétvégén esett le a var és most a bőr egy kicsit érzékeny még és ennyi. :) Szerintem nem fáj jobban, mint a füllyukasztás csak kicsi hosszabb ideig tart, amíg a ékszert behelyezik meg ilyenek. Én hideg vízzel körbeszoktam mosni és utána betadinnal kezelem , eleinte 3-4x naponta mostmár csak reggel-este a biztonság kedvéért, nehogy begyulladjon vagy valami. Figyelni kell rá, hogy nehogy beleakadj pár dologba és ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!