Ismeretlen telefonszám zaklat! Mit lehet tenni?
A helyzet a következő:
Lassan egy hónapja folyik ez az egész...
Naponta vagy tízszer felhív egy ismeretlen szám (nem jelez ki számot).
Felveszem, beleszólok hogy ki az, de semmi....totális csend a háttérben, még csak háttérzajokat se hallok, ha én nem nyomom le a telefont, akkor az örökkévalóságig tarthatna a "beszélgetés".Múltkor ugyanis kipróbáltam, felvettem a számot, és úgy hagytam...stopperrel mértem az időt.20 percig hagytam úgy a telefont, de a beszélgetés még mindig tartott, és a vonal túlsó végében még mindig néma csend uralkodott.
Annyi a "szerencse", már ha lehet ezt annak hívni, hogy a legtöbbször napközben hívnak, de nem egyszer volt már, hogy éjfélkor vagy hajnali 2-kor hívtak engem.És mindig ugyanaz a néma csend a vonal végén...
Mit lehet tenni ilyenkor?Vagy inkább úgy kérdezem mit tanácsos tenni ilyenkor?Attól tartok ha rendőrségre mennék elzavarnának, hiszen nem ír ki számot, csak annyit hogy ismeretlen.
Utolsónak:
Már számtalanszor nyomtam ki vagy csak szimplán nem vettem fel, de ez a valaki vagy valakik egyszerűen nem unják meg.Egész nap meg nem lehet kikapcsolva a telefonom, mert szüleimmel telefonon tartom a kapcsolatot, és gyakran beszélünk, van hogy naponta többször is.
Rendőrségi feljelentés zaklatás miatt. Kötelesek vele foglalkozni, ráadásul relatíve egyszerű az ügy, hiszen rendőrségi megkeresésre a szolgáltató köteles kiadni a hívószámot.
Jól mutat a statisztikában a megoldott ügy, meg aztán amúgy sincs mit veszteni, nem?
Igazad van kedves utolsó.
Nos, úgy döntöttem várok még egy hetet, ha továbbra is hívogatnak, irány a rendőrség, aztán majd írok a fejleményekről!Köszönöm az eddigi válaszokat, de ha esetleg még hozzászólnátok, akkor várom még a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!