Túl sokat foglalkozok mások véleményével, ez miért van és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tehetem meg azt amit akarok, mert rögötn az jut eszembe, hogy mit szólnak mások... :S2008. szept. 10. 21:57
1/2 anonim válasza:
én is pontosan így vagyok vele! megértelek, tudom hogy nagyon nehéz...:( én próbálom azt a taktikát választani hogy elengedem a fülem melett a megjegyzéseket..és ha még előtte vagyok, meggyőzöm magam hogy nem is annyira fontos mit szólnak hozzá mások, mert hát mindenki éli a saját életét, nem pont velem akarnak foglalkozni..csak nyugi...mondd el nyugodtan a véleméyned ha úgy van, hidd el, jobban is érzed magad utána:) bátorság:)
2/2 anonim válasza:
Én így VOLTAM vele... Majd megváltozik ez az évek múlásával, amikor besokallsz, és onnantól kezdve nem fog érdekelni, hogy mit gondolnak mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!