Hogyan legyek fotogén? Milyen a jó kép titka? (Profilkép)
Figyelt kérdés
2015. okt. 16. 22:41
1/3 anonim válasza:
'hogyan legyek fotogén' :D
jó, hogy nem azt kérdezed meg, hogy hogyan legyél olyan ember, aki nem vagy...
ez nem tanulható dolog, vannak a fotogén emberek, akikről jó képek készülnek, vannak azok, akik kamera előtt bűnrondák (pl én is)
Próbáld magadat oldalról fotózni, minél sötétebb képet csinálj és utómunkával sötétíts még rajta!
2/3 anonim válasza:
Sajnos fotogén tényleg nem lehetsz,de esetleg ha van valamilyen előnyösebb oldala az arcodnak akkor talán vesd be azt.Pl:próbáld meg profilból vagy, ha szép mosolyod van,hát vess szmájlit,figyelj a fény viszonyokra,próbáld meg felül nézetből,mivel elméletileg úgy nagyobbnak tűnik a szemed..Mivel én gyűlölök fotózkodni ezt a gyenge tanácsot is csak másoktól hallva nyújthatom neked,azért remélem adtam valami használhatót. :)
3/3 anonim válasza:
Könnyen lehetsz fotogén ha megfigyeled az előző képeid hibáját. De foglalkozik ezzel pár cikk is mint például ez:
A jó kép titka többnyire a beállítás és igen a veled született adottságok. Ha ferde az orrod azon talán még a photoshop se segít.
A fotogénség pedig nem csak veled született adottság lehet. Legfőképpen tanulj a saját hibáidból, légy önkritikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!