Opel Calibra sport kipufogó rendszer átlagosan milyen árakban mozog?
Figyelt kérdés
Nem sokára veszek egy Calibrát, ha túl estem az elsődleges dolgokon, amiket meg kell rajta csinálni, kicserélni, és esetleg nincs meg az a hang, ami illik is hozzá, valószínűleg kicserélem.2015. okt. 15. 20:18
1/4 anonim válasza:
Egy komplett rendszer alsó hangon 200ezer.
2/4 A kérdező kommentje:
Uh, nem épp egy ilyen számra gondoltam, de akkor én tudtam rosszul. Egyébként a hang változásához szükséges egyáltalán az egész rendszert kicserélni? Köszönöm szépen a választ!
2015. okt. 17. 07:47
3/4 anonim válasza:
Nem, a hang megváltoztatásához elég egy dobot cserélni rajta, azt meg már 15ezertől kapsz. A teljes rendszer a teljesítmény növelés egyik része.
4/4 A kérdező kommentje:
Így már azért mindjárt jobb, köszönöm a választ! :)
2015. okt. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!