Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » K-popper Conozók segítségét...

K-popper Conozók segítségét várom, de bárki aki tud segítsen! Van ötletetek esetleg, hogy melyik boltok szoktak K-popper pultot bérelni?

Figyelt kérdés

Ugyebár itt az őszi MondoCon és szeretnék ott beszerezni pár K-poppos cuccot, de bevallom fogalmam sincs , hogy kb milyen árkategóriában mozognak a dolgok vagy ,hogy egyáltalán mit tudnék beszerezni ( oké bevallom kinéztem egy táskát , de jobban örülnék , ha nem e-bayről kellene megrendelnem hanem személyesen is be tudnám szerezi :D ). Úgyhogy remélem tudtok valamit segíteni vagy valami tippet adni , hogy mi mennyi is lehet. :D Meg azért remélem érthetően sikerült fogalmaznom :D

Előre is köszi mindenkinek aki segíteni tudott ^^

2015. okt. 13. 22:42
 1/1 anonim válasza:

Én a SakuraZaka-t ajánlom, ami Con-on is van, de a Kálvin-tér környékén található az üzlet. Alapjáraton anime bolt, de vannak k-popos bögrék, kitűzők, táskák, egérpadok stb. Csak a legismertebb bandák találhatók meg, illetve érdemes felhívni előbb őket, hogy van-e olyan dolguk amit keresel, mert ha nincs lehet, hogy rendelnek :)a táskák úgy tudom (nem biztos!) 8000 Ft környékén vannak

itt a honlapjuk, de nem mindig van az az üzletben ami a honlapon fent van: [link]

remélem tudtam segíteni :)

2015. nov. 5. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!