Tapasztaltátok már, hogy milyen kicsi a világ? Sztorikat kérek!
Van egy pár :)
Osztálytársam a tesójának a volt osztálytársa egy gimnáziumba jár a kerszttesóm barátnőjével.:D
A mostani barátom,amikor kicsik voltunk mindig együtt játszottunk...De mi elköltöztünk,amikor 7 éves voltam és megszakadt a kapcsolatunk...aztán egyik nap irt levelet vipen,hogy nagyon tetszem neki és adjam meg az msn címem...beszélgettünk,összejöttünk...aztán mutattam neki gyerekkori képeket,és az egyik képnél leállt a szíve kb...elakadt a szava stb...felmentünk hozzájuk és ugyanaz a kép volt nála :)
Kicsi a világ:D
20/L
uccsó: ez durva :)
nekem volt olyan, hogy a randivonalon írt nekem egy pasi, és nem nagyon jött be, úgyhogy nem válaszoltam neki. elmentem egy álllásmeghallgatásra, és ő interjúztatott. hál Istennek, nem ismert fel (és élőben sem jött be, bár nagyon kedves, normális volt). végigparáztam az egész megbeszélést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!