Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tapasztaltátok már, hogy...

Tapasztaltátok már, hogy milyen kicsi a világ? Sztorikat kérek!

Figyelt kérdés
2010. márc. 16. 10:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van egy pár :)

Osztálytársam a tesójának a volt osztálytársa egy gimnáziumba jár a kerszttesóm barátnőjével.:D

2010. márc. 16. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A mostani barátom,amikor kicsik voltunk mindig együtt játszottunk...De mi elköltöztünk,amikor 7 éves voltam és megszakadt a kapcsolatunk...aztán egyik nap irt levelet vipen,hogy nagyon tetszem neki és adjam meg az msn címem...beszélgettünk,összejöttünk...aztán mutattam neki gyerekkori képeket,és az egyik képnél leállt a szíve kb...elakadt a szava stb...felmentünk hozzájuk és ugyanaz a kép volt nála :)

Kicsi a világ:D

20/L

2010. márc. 16. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Elég különleges nevem van és egyszer a telefonkönyvet nézegetve találtam egy ugyanolyan nevű embert. Nézem a telefonszámot, a várost ahol lakik, az utcát, házszámot... Ismerősnek tűnt minden... Hát a végén rájöttem! Ő az apám! :)
2010. márc. 17. 09:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

uccsó: ez durva :)

nekem volt olyan, hogy a randivonalon írt nekem egy pasi, és nem nagyon jött be, úgyhogy nem válaszoltam neki. elmentem egy álllásmeghallgatásra, és ő interjúztatott. hál Istennek, nem ismert fel (és élőben sem jött be, bár nagyon kedves, normális volt). végigparáztam az egész megbeszélést :)

2010. márc. 17. 10:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam olyan volt,hogy az ofőmről kiderült,hogy az egyik legjobb óvódáskori barátnőm nővére. A lánnyal nagyon jóba voltunk,de aztán másik általános iskolába,majd gimibe mentünk,és megszakadt a kapcsolat. Az ofőm húgáról csak annyit tudtam,hogy velem egyidős,de a nevét sosem árulta el. Egyik hétvégén vásárolni voltam az egyik bevásárlóközpontban,és megláttam őket. Hétfőn mondta is az ofő, hogy volt otthon,mert vásárolni volt a húgával. A legjobb az egészbe,hogy 2 utcával arrébb laknak,mint én, de eddig csak az ofőmmel találkoztam néha össze. 17/L
2010. márc. 17. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!