Facebook ha egy illetőnek azt irja ki, hogy 3perce volt aktiv és nem volt fent az igaz lehet? Ezen van a vitánk sajnos.
Tiszta szívből gratulálok, hogy a kapcsolatotokat és az életeteket egy közösségi oldal meg a chat határozza meg. Talán ha néha kiszakadnátok a gép meg a telefon mögül, és élnétek a való világban, akkor sikerülne normális emberi kapcsolatokat is kialakítani.
Egyébként meg át lettél cseszve, ha aktív volt, akkor aktív volt, bármit is mond.
Igen, igaz lehet!
engem is többen kérdezek már, miért nem válaszolok a levelekre, látták, hogy "aktív" voltam.
- a magyarázat többféle is lehet:
laptopon mobilstickem van, telefonon is rajta van a face.
Ha néha felnézek a facebookra, nem szoktam kijelentkezni sem a gépen, sem a telefonon, csak bezárom az oldalt. Reggel, amikor bekapcsolom a gépet,
akkor jelzi az ismerősöknek a face és messenger , hogy aktív vagyok, holott nem is néztem be.
Kipróbáltuk, tehát nyugodtan hidd el a párodnak, ne vitázzatok :) békülést nektek
ha mesengere van könnyen lehetséges, elég ha csak órát megnézi és már aktívnak jelzi, vagy az is lehet, hogy azt írja, hogy látta és közben csak a mesengeren ikszelte ki, hogy ne villogjon neki a bejövő üzenet
ezen ne vitázzatok, nem érdemes... keresetek másat amin lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!