Nyikorog a banyatankom kereke, mit csináljak?
Figyelt kérdés
A kis kerekes táskámat megviselte a rockmaraton, nyikorog szegény, mint egy talicska..
Mit lehet vele csinálni? Munkába járáshoz kellene, dög nehéz holmikat kell magammal cipelnem:S
2015. okt. 9. 21:53
1/7 anonim válasza:
Bele kell mártani a Fertő-tóba, amikor épp pink.
2/7 anonim válasza:
olyan utalatos dolog banyatanknak hivni ezt a szerkezetet. gondolod, te nem leszel oreg? gondolod, hogy nem lassuzna elotted ugyanennyi " banya" a metron / buszon /mozgolepcson / utcan / boltban, ha nem lenne naluk ez a taska?..........
3/7 A kérdező kommentje:
Nah a második válaszra cseppet se számítottam :D
Különben nekem is full ciki ezzel furikázni, de tudni kell magunkon nevetni. Ha öreg leszek, akkor is így fogom gondolni
2015. okt. 9. 22:33
4/7 A kérdező kommentje:
Aaa
Rózsaszín lesz a tótol? Kipróbálom, köszi a tippet!
2015. okt. 9. 22:34
5/7 anonim válasza:
Talán olajozd meg! Javaslom a szilikonolajat, mert olcsó, szintetikus (nem eszi meg a műanyagot, mint az ásványi olajok) és vízálló.
6/7 anonim válasza:
Szerintem wd40. Ha meg csapágyasra hajtod, megméred nikkelezett szemmértékkel mennyi szigszalag kell hozzá, b*szatsz rá egy Monster matricát, és nincs az a rookie rámpa, amin nem szalad fel magától.
7/7 anonim válasza:
WD40. 32 vagyok, de nekem is van, sokszor hordok nehéz szerszámokat, pl. fúrókalapácsot és egyéb nehéz kézieszközöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!