Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha Boldog vagyok, kakilnom kell?

Ha Boldog vagyok, kakilnom kell?

Figyelt kérdés
Ez nem vicc, igazából kb 8 éves koromban kezdődött a dolog és furcsálltam, hogy amikor elővettem a burágókat, műanyag katonákat, legót stb, és elkezdtem volna velük játszani, sz@rnom kellett. Amikor pedig elmentem Wcre és vissza mentem a játékaimhoz, egyszerűen nem akartam velük már játszani, vagy csak nem volt annyira kedvem.. Ez az érdekes felvetés akkor bizonyosodott meg bennem amikor még 5 év múlva is folytatódott és egy haverom át jött hozzám Lanozni és amikor benyomtuk a Garry's modot akkor egyszerre mentünk volna a WCre! Utána átbeszéltük ezt a dolgot és rájöttünk, hogy "Ha örülünk valaminek, sz@rnunk kell, és el is megy a kedvünk tőle" most 18 vagyok, és éppen a Star Wars betanal jött rám megint. Kati barátommal (Ő nem kedvkakilós) meg arra lennénk kíváncsiak, hogy hányan vannak rajtam, és a haveromon kívül kedvkakilósok? vagy éppen miért van ez?

#DedikáltLégKaki #kedvkakiló #szabadalmaztatva #lakatszó
2015. okt. 9. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Az jó. Akkor minden nap boldog vagy.
2015. okt. 9. 14:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy van reális oka. Ha valaki nagyon felpörgeti magát agyilag, akkor minden felgyorsul benne, pl. pulzus, stb., így az anyagcsere is, emiatt pl. pánikbetegek is sokszor számolnak be arról, hogy roham kezdete után, wc-re kell menniük. Ha ennyire be tudsz zsongani egy játéktól, akkor emiatt jön rád az inger.
2015. okt. 9. 14:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Boldog szülinapot!

Boldog névnapot!

Boldog karácsonyt!

Boldog új évet!

Na összeszartad magad ? :D

2015. okt. 9. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen mindig a szorulás után rettentően boldog vagyok, hogy végre tudtam dobni egy barnát :D
2015. okt. 9. 14:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a második választ!

Egyébként a kérdés kiírást követően egyből rám jött a sz@rás, annyira izgultam, hogy végre megtudom mi az oka ennek a kedvkakilásnak.

És nem! Szex előtt nem jön rám!

2015. okt. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!