Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen volt az első napotok a...

Milyen volt az első napotok a középikolában, nagyon izgultatok?

Figyelt kérdés
már most izgulok
2010. márc. 15. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Amikor 15 évesen kezdtem a középsulit senkit se ismertem az osztályból csak egy valakit, a többi 32-33 embert még életemben nem láttam.

Azon izgultam hogy évnyitón megtalálom e az osztályom, szerencsére ismertem 1 vkit akivel megkérdeztük az egyik tanárt hogy hol áll az osztály így nagy nehezen megtaláltuk. Osztálytársak eleinte "barátságosak" voltak, érdeklődtek viszonylag mindenki után hogy ki-kicsoda, egészen addig ameddig jobban meg nem ismertem őket, utána már kaptam hideget-meleget.

Tavaly érettségiztem és szeptembertől OKJ-s nappali tagozatos vagyok egy másik középsuliba, de itt aztán tényleg nem ismertem senkit, vagyis nem tudtam előre szal úgy mentem oda hogy reméltem hogy megtalálom az osztályt, később kiderült hogy mégis csak van 2 ismerősöm:).

Igazából nem is velük vagyok jóba hanem olyanokkal akiket akkor szeptemberben ismertem meg, szal ne parázz nem vagy elveszve:) mások is úgy mennek oda hogy alig ismernek vkit. Szúrj ki egy-két embert akivel dumálsz, aki hasonló beállítottságú mint te és valószínűleg velük tudsz majd haverkodni.

2010. márc. 15. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
nem kell izgulnod,mert mindenkinek új lesz (:
2010. márc. 15. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
nem izgultam. mindig jól alkalmazkodok a környezethez :)
2010. márc. 15. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem borzasztó volt. :D Nagyon izgultam, alig találtam meg az osztályt, és volt egy elég beképzelt, bunkó lány aki mellé leültem, de kb. senki nem akart vele beszélni meg ő se kereste mások társaságát, csak én beszélgettem vele. Ő viszont ezt azzal köszönte meg, hogy első órán, amikor be kellett mutatkozni pár mondatban, akkor ő szépen mindig közbeszólt és jól leégetett. :D Az egész osztály rajtam röhögött. :D Na mindegy, utána már nagyon jóba lettem mindenkivel és imádtam a gimis osztályom. :)
2010. márc. 15. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
én szeptemberbe lettem 9.es és nálunk olyan volt hogy két napig csak a 9.esek jártak ilyen sport játékokra meg ilyenek.. eleinte a sulit nem nagyon tudtam mi hol van közbe meg nagyon egyszerű az osztály meg az a jó hogy azokat akiket a legneccesebnek tekintettem nagy spanok lettek.. volt egy roma gyerek azt hittem majd kötözködik meg minden közbe legjobb haverom lett..:D
2010. márc. 15. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!