Tudtátok segíteni?
Figyelt kérdés
Egy jellemzést kéne írnom egy kedvenc film szereplőről, de nem tudom hogy kezdjek hozzá. Én Az éhezők viadalából Katissre vagy Rutára gondoltam! Előre is köszi a válaszokat!2015. okt. 7. 21:42
1/1 anonim válasza:
Először a szerinted legfontosabb jellemzőit említsd meg és indokold, miért véled úgy, hogy ő olyan. Pl.: Katniss egy bátor és önfeláldozó lány, aki annak ellenére vállalta el a kiválasztott szerepét a húga helyett, hogy jól tudta, milyen veszélyt vállal.
A többi meg így tovább. Minden, amit te észrevettél szeretsz, vagy épp nem szeretsz benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!