Milyen véleményetek van az Euro Web Centerről?
Figyelt kérdés
Úgy hozta a sors, hogy itthon vagyok, és szeretnék itthon végezhető munkát vállalni.Dolgozott náluk valaki?Pontosan milyen munka ez?Megéri? A kezdő csomagért kb. 5000 Ft-ot kell fizetni, de félek, hogy átvernek. Előre is köszi.2008. szept. 10. 10:33
1/2 anonim válasza:
A "kezdő csomag" átverés!! Vagyis nekem az volt. Én kifizettem, nagy boríték, tele papírokkal, semmi komoly. Az otthoni munka lényege, amit ajánlanak, hogy cégekhez, egyéni vállalkozókhoz, stb. kell elmenned és hirdetést kell felvenni, amit majd az EWC hirdet a weboldalán. Az alapján fizetnek, h mennyi hirdetést küldesz vissza nekik. Arra viszont nem derült fény, hogy mi alapján hiszi el a cég, akitől kicsikarod a reklámot, hogyan hiszi el, hogy meg fog jelenni a hirdetése. Nem hiszem, hogy csak úgy odaadják egy ismeretlennek a reklám árát. Én ezt hiányoltam, hogy én hogyan bizonyítanám, h nem verem át azokat, akikhez megyek hirdetést "kunyerálni". Remélem, érthető voltam!:) Ha mégsem, várom a további kérdéseket!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves válaszod!
2009. febr. 24. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!