Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az a tetkó amiről...

Milyen az a tetkó amiről örökre emlékezni fogunk egymásra?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 11 éve legjobb bnők vagyunk, és most elköltözünk tőlle 400 km.-re és az egyik ismerősünknek van egy legjobb spanja és nekik van a kezükön egy Kinai jel ami azt jelenti h. "testvériség" és mi is szeretnénk vmit majd ha majd már elköltözünk h. örökre emlek maradjon..csak nem tudjuk még h. mit csináltassunk, Szerintetek?:D
2010. márc. 14. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

mondjuk egymás nevét a lapockátokra

vagy egy idézetet, amit szerettek

2010. márc. 14. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! xD Hát ha tényleg akarod akkor szerintem ezt ne tetoválással csináld!Hanem az emlékét azt a szívedbe vésd és ne a kezedre! így örökké meg marad!
2010. márc. 14. 22:04
 3/5 A kérdező kommentje:

1.Válaszolo köszönjük.:):)

2. Persze ez a minimum, de szeretnénk "megörökiteni" vhogy.:D

2010. márc. 14. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam olyan tetoválást egy páron, hogy mindkettőjüknek a csuklóján volt a kép egy-egy fele és amikor kéz a kézben sétáltak, kirajzolódott a kis ábra. Nem vagyok oda a tetkókért, de ez nagyon aranyos volt. :) Szóval talán ti is csinálhatnátok valami olyat, hogy ha összeillesztitek a csuklótokat, akkor kijöjjön valami, bármi személyes, ami jellemez titeket... Ha mondjuk idézetet akartok, akkor olyasmit, hogy a te kezeden van az idézet eleje és nála fejeződik be, vagy hasonló. :)
2010. márc. 15. 08:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem bármilyet is csináltattok, mindig is egymásra fog emlékeztetni titeket.
2010. márc. 15. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!