Fallout 3-al kapcsolatban lenne kérdésem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Egy olyan kérdésem lenne, hogy játszottam a Fallout 3 egyik DLC-ével, méghozzá anchorage-el. Vagyis annyi a lényeg, hogy nekem van egy kutyám és Fawkes. Amikor lementem a lenti bázisra a liftel a két segítőm kint maradt. A játék ki is írta, hogy dogmeat vissza ment a 101-es menedékhez, de Fawkes-hez semmit sem fűzött. Amikor megcsináltam az egész küldit és kijöttem Fawkest továbbra sem találtam sehol. Teljesen eltűnt, mintha a föld nyelte volna el. Már kerestem ott a környéken is, voltam a Történelmi múzeumban is hátha ott van de sehol. Esetleg valaki tipp vagy valami, hogy hol tartózkodhat, vagy hogy hogyan találhatnék rá?? Bármi nemű segítséget előre is köszönök!!!2015. szept. 30. 13:30
1/3 anonim válasza:
nagyon úgy fest ,h bug miatt elveszett .az kérdéses h végleg vagy sem. valszeg majd valami ellenőrzőpontotn vagy ha valahova teleportálsz odadobja melléd.
2/3 A kérdező kommentje:
Az király, akkor nincs sok esélyem mi?
2015. okt. 11. 16:33
3/3 anonim válasza:
nemtudom ! nekem pl risen 3ban szokott iyle lenni h akövetőim 1x csak eltűnnek mert elakadnak valahol. ott segíteni szokott ha opl elteleportálok valahova ! vayg átmegyek másik szigetrészre. viszont fallout ba uyge iylen lehetőségek nem nagyon vannak. SOHA nem segített haelkezdtem keresztül kasul kerestetni. vagy lezspónolja újra vagy nem sanszos de talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!