Kidobott a Facebook, mert nem a rendes nevemet használtam! Nem tudok belépni, mit tudok tenni?
Nem tudok belépni hogy megváltoztassam a nevem,azt ajánlja fel,hogy átalakithatom Facebook oldallá,amit nem szeretnék!
Mit csináljak hogy a régi megmaradjon?
Pedig évekig így használtam,hogy nem a saját nevem volt kiírva,és most csak úgy kidob,és vissza sem enged hogy megvaltoztassam?
Oda van több évnyi munkám?
Nem értem!
> Pedig évekig így használtam,hogy nem a saját nevem volt kiírva,
Akkor örülj, hogy eddig nem töröltek. A Facebookon a valódi nevedet és a valós adataidat kell – értsd kötelező – megadni. Ez mondjuk úgy feltétele annak, hogy használd a Facebook oldalát, mint szolgáltatást. A regisztrációnál te elfogadtad ezt, kvázi szerződést kötöttél a Facebookkal, és megszegted a szerződés feltételeit. Most a Facebook él a jogával, hogy akkor szankcionálja a te szerződésszegésedet. Rengeteg kamu felhasználó van, ami nem jó sem a Facebooknak, sem úgy a normális felhasználóknak. A Facebook időről-időre finomít a szűrőin, amin ezek a valótlan felhasználók fennakadhatnak.
> Oda van több évnyi munkám?
Munkád?!? Nem munka az. Amúgy, ha oldallá alakítod a régi fiókodat, akkor a képeket, bejegyzéseket vissza tudod nyerni. Az ismerősöket újra felvenni lehet, hogy némileg hosszadalmasabb, de összességében néhány nap, napi pár óra alatt végig lehet menni rajtuk. De tartsd be a szabályokat, pl. azokat jelöld ismerősnek, akik valóban az ismerőseid, különben újabb problémákba fogsz ütközni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!