Sokan miért nem szeretik Justin Biebert?
Figyelt kérdés
2010. márc. 14. 17:05
3/30 anonim válasza:
szerintem béna hangja van. nagyon kisfiús hang. meg néztem róla videókat interjúkat és nagyképűnek tűnik.
4/30 anonim válasza:
Csakúgy, mint a legtöbb sztár. Lerí rólad az irígység.
5/30 anonim válasza:
Azért mert valaki fizetett nekik egy kupac pénzt hogy legyen egy kis ugráló "rapper" ovis a tvben, miközben énekelni se igazán tud..
6/30 anonim válasza:
mért kéne szeretni? vmi érdemlegeset tudnál mondani róla? nem.. na látod
7/30 anonim válasza:
mert sz@r a hangja, ronda, kisfiús...soroljam még?
8/30 anonim válasza:
1: Amit csinál, azt nem lehet zenének nevezni.
2: B**isan néz ki, lehet hogy az is.
3: Divatsz*r, ami a VIVA-n megy éjjel-nappal az nem szokott valami jó lenni.
4: Ha valaki nem szereti, akkor az irígy (szerintetek).
5: Sok tinir****c erre bukik.
9/30 anonim válasza:
Csak azért írtam, hogy féltékenyek vagytok, mert mindig ezt szokták mondani. Egyébként nagyon tehetséges, nagyon szép hangja van, csak még túl gyerek ehhez az egész sztár-dologhoz. Még nem neki való.
Ettől függetlenül viszont nem kell utálni, meg azt írni róla, hogy rossz a hangja.
10/30 anonim válasza:
hallod, én már egy ideje hallok erről a gyerekről, de csak tegnapelőtt sikerült elkapnom a TVben pár pillanatra, azért nem többre, mert nem láttam már utána a biztonsági őröktől, akik a több ezer fős szánalmas rajnongótáborától próbálták megvédeni. Én csak nevettem, de nagyon, és nem is ezen a justin fäszomon, hanem a sok hüly.e picsä rajongóján, haha, ugyanaz mint robert pattinsonnál, haha, aki ilyen emberekért rajong, azt bäzdmeg legszívesebben a Tartaroszba taszítanám, puszta kézzel ha mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!